Скандальна подія з суддею Кицюк, яка почала "розбиратися" з поліцейськими після законної вимоги перепаркувати машину, набирає обертів.

Як повідомляє глава Департаменту патрульної поліції Сергій Жуков на своїй сторінці в Facebook, поліцейські потрапили під прес після події з Кицюк.

"Ось відео з відеореєстраторів нашої машини. Недоторканна свята суддя Кицюк була затримана у справі. Вона закрила проїзд в обидві сторони і відмовлялася перепаркувати машину. Патрульні стояли за правилами. Викликала якихось п'яних друзів, напевно, теж суддів. Потім мені дзвонять з Генпрокуратури, запитують, що і як, і в тоні "Чуєш, майор". Мені шкода, що мої співробітники будуть покарані через те, що недооформили справу, але кидати їх під прес я не збираюся".

"Вона сказала, що ми готові за вісім тисяч мати продати, що ми з колгоспу. Може, і так, але ми хочемо жити нормально. Сподіваюся, це дійде до Президента", - пише Жуков.

"Знай.ua" нагадує, що суддя Кицюк звинуватила патрульних в агресивній поведінці і не пред'явила жодних документів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще