Матір, яка без харчів залишила двох дітей у зачиненій квартирі на 9 днів, не могла ходити.

Владислава Трохимчук стверджує, що після того як народила третю дитину, в неї дуже боліла нога. Тому до покинутих доньки й сина вона повернулася, щойно минув біль, повідомляє ТСН.

Зокрема, за словами жінки, їй защемило ногу. Вона звернулася до лікаря та мала пройти МРТ, оскільки була підозра на грижу хребта. Проте обстеження вона так і не зробила.

За день до трагедії Владислава поїхала до бабусі свого співмешканця, щоб познайомити її з новонародженою Софією. А однорічного Данила і дворічну Ганну від першого шлюбу залишила у квартирі. Каже, що, поки малеча мучилася без їжі, – їй самій було погано.

Версію, про яку раніше говорив адвокат, що начебто за дітьми мала погледіти колишня свекруха, нині Трохимчук спростовує.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зараз дві доньки жінки від різних чоловіків тимчасово живуть у патронатній родині. Співмешканець Трохимчук хоче забрати свою дитину. Проте до суду він не звертався, тому чиновники клопотатимуть про позбавлення його батьківських прав.

"Не розумію, що я такого зробила, що Бог відняв у мене дитину і посадив мене сюди", - говорить Владислава.

Суду жінка не боїться, але наполягатиме на тому, щоб процес був закритий, оскільки не хоче уваги журналістів.

Як розповіла Владислава, до Києва вона приїхала в 17 років із села у Миколаївській області. Дуже швидко вийшла заміж за киянина і народила двох дітей. Але минулого року пішла від чоловіка, оскільки той, нібито, вживав наркотики. Зі своїм другим чоловіком вона жила у цивільному шлюбі, бо не розлучилася з першим. Житло вони винаймали. Вирішили зайнятися бізнесом – відкрили перукарню. Потім Владислава завагітніла від співмешканця.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", мати замореного голодом хлопчика душі не чула в дітях у соцмережі.