Німецька автокомпанія Porsche представить свій самий потужний гібридний автомобіль. Panamera Turbo S E-Hybrid покажуть громадськості на Женевському автосалоні.

Про це повідомляє Аutoexpress. Гібридний Porsche буде найпотужнішим авто в модельній лінійці за всю історію компанії.

Panamera 2017 оснастять турбованим двигуном V8 об'ємом чотири літри. Силовий агрегат видаватиме потужність в 550 к.с. Він працюватиме в парі з 136-сильним електромотора. Разом їх потужність складе 680 л. с., а максимальний обертовий момент в 850 Нм.

Маса хетчбека сягає більше двох тонн. Але незважаючи на це, гібрид зможе розганятися до "сотні" за 3,4. Максимальна швидкість Panamera Turbo S E-Hybrid - 310 км / ч.

Витрата палива вражає не менше, ніж динамічні характеристики. На 100 кілометрів Panamera використовує 2,9 літрів бензину в змішаному циклі. Хетчбек оснащений літій-іонним акумулятором на 14,1 кВт ∙ год. На електротязі Panamera зможе подолати майже 50 кілометрів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Volkswagen заінтригував першими знімками свого флагмана Arteon. Авто має замінити Passat СС.