Цей матч став знаковим для досвідченого півзахисника Руслана Ротаня, який проводив 360-й поєдинок в чемпіонатах країни. Саме капітан Дніпра зрівняв рахунок. Хоча за старими правилами, в цьому моменті асистент арбітра повинен був призначати положення поза грою. Однак за новими поправками, якщо м'яч відскакує від суперника, то офсайд не фіксується.

Відзначимо, що господарі активно почали, і втілили свою перевагу в гол після флангового навісу - Сітало випередив опонента і увігнав м'яч під поперечину. Після перерви футболісти Зірки також докладали значних зусиль, аби вирвати перемогу. Наприкінці, підопічні Романа Монарьова навіть опинилися в більшості після вилучення Вакулка. Однак Дніпро встояв і зумів у виїзному матчі розжитися одним заліковим балом.

Зірка - Дніпро - 1:1

Голи: Сітало (11) - Ротань (42).

Зірка: Паст, Полегенько, Фатєєв, Кучеренко, Бацула, Лупашко, Драченко (Акименко, 90+2), Чичиков, Загальський (Жуков, 71), Щедрий (Білоног, 72), Сітало.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дніпро: Лунін, Адамюк, Сваток, Лопирьонок, Польовий, Вакулко, Ротань, Нагієв, Кочергін (Чеберко, 90+3), Луньов, Довбик (Кожушко, 73).

Попередження: Драченко (58) - Лопирьонок (16), Вакулко (57), Довбик (67), Кочергін (68), Ротань (81), Луньов (84).

Вилучення: Вакулко (89, друга жовта).

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що одесити мінімально подужали Карпати.