Наставник Зірки Роман Монарьов на післяматчевій прес-конференції, насамперед, привітав усіх кропивничан з весняною частиною чемпіонату.

- Передбачалося, що перший матч буде, скажімо так, з елементами весняного футболу, що буде хвилювання, і довга перерва матиме свій ефект, те, що довгий час не грали вдома — це все зрозуміло. Але були і позитивні моменти: в грі проглядалася думка, і не було тільки біганини. Крім того, добре виходили з оборони в атаку. Хочу подякувати своїм хлопцям за старання, самовіддачу, бажання. Команда вийшла дуже мотивованою. На жаль, пропустили необов'язковий гол у простій ситуації. Рухаємося далі.

— Ваш колега сказав, що результат по грі, і він ним задоволений. Ви згодні?

— Погоджуся: результат по грі. Але я їм незадоволений, виходячи з того, що ми ведемо боротьбу за місце в першій шістці.

— З чим пов'язано те, що сьогодні не було легіонерів?

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

— Борха пропустив на зборах дванадцять днів через травму, тренувався лише два дні. Я вважав за потрібне дати йому можливість краще підготуватися до наступної гри. Він буде працювати нарівні з усіма і конкурувати за місце в основному складі. Перейра також пропустив якийсь час із-за ушкодження, хоча і тренувався п'ять днів. Він був готовий на сто відсотків, але я вважав за потрібне виставити пару центральних захисників, яка награвалась на зборах в останніх матчах.

— Як оціните дії новачків?

— Почну з Максима Драченко. Важко входив у гру, напевно, позначилося хвилювання. Все-таки нова команда, новий стадіон, і відповідно хвилин п'ятнадцять-двадцять його дії носили хаотичний характер. Але потім все-таки наданий план на гру, вважаю, виконав. Микита Жуков непогано увійшов у гру, у нього було багато бажання, але іноді діяв дещо сумбурно. Тим не менш, ви самі могли бачити, які він робив передачі, що добре бачить поле. Він буде прогресувати, і ми йому в цьому допомагати.

— Традиційне питання: чого все-таки не вистачило, щоб дотиснути "Дніпро"?

— Якщо питання традиційний, традиційним буде і відповідь: не вистачило голу.

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що тренер Дніпра Дмитро Михайленко назвав гру з Зіркою дуже веселою.