Міністр закордонних справ України Павло Клімкін не вірить в укладання "великої угоди" між США та Росією, однак не виключає що країни співпрацюватимуть у деяких сферах.

Про це Клімкін розповів в інтерв'ю "Дзеркалу тижня".

"Не виключена співпраця цих двох країн у боротьбі з ісламським радикалізмом, в інших питаннях, але так однозначно це теж не працюватиме, оскільки подолати ісламський радикалізм тільки військовим шляхом неможливо, має бути узгоджена всіма ключовими гравцями стратегія", - вважає голова МЗС.

Клімкін схиляється до думки, що угоди між Вашингтоном та Москвою будуть скоріше ситуативними. Велика угода, вважає міністр, суперечить інтересам Америки. Крім того, він виразив задоволення позицією нової адміністрації США щодо російської агресії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Павло Клімкін заявив, що "нормандський формат" не дає бажаного результату через позицію Росії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще