У важкому матчі з грізним суперником Барселона зуміла проявити характер та волю до перемоги, заробивши три очки у заключній 10-й хвилинці матчу.

Перший тайм пройшов з перевагою каталонців, але результативними діями суперники не відзначилися. Зате після перерви заповнені трибуни мадридського стадіону Вісенте Кальдерон побачили справжні гойдалки. Спочатку підопічні Луїса Енріке вийшли вперед завдяки голу Рафіньї. Потім центральний захисник Атлетіко Дієго Годін зрівняв рахунок після стандарту.

А за чотири хвилини до кінця основного часу позначився талант Лео Мессі, який на час допоміг своїй команді вийти на перше місце в чемпіонаті Іспанії. Реал свій перенесений матч зіграє пізніше.

Атлетіко - Барселона - 1:2
Голи: Годін (70) - Рафінья (64), Мессі (86).

Атлетіко: Облак, Годін, Філіпе Луїс, Коке, Грізманн, Сауль, Карраско (Торрес, 68), Габі, Савич, Врсалько, Гамейро (Корреа, 72).

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Барселона: тер Штеген, Піке, Бускетс, Іньєста (Ракитич, 71), Суарес, Мессі, Неймар, Рафінья, Серхі Роберто (Андре Гомеш, 85), Юмтіті, Матьє (Дінь, 77).

Попередження: Сауль (56), Савич 65, Габі (73), Корреа (74) - Бускетс (55), Мессі (82).

Нагадуємо, портал Знай.ua повідомляв, що Шахтар на останніх хвилинах вирвав перемогу у Ворскли.