Керманич гірників Паулу Фонсека на прес-конференції після матчу з Ворсклою (2:1) заявив, що це була складна і заслужена перемога, повідомляє офіційний сайт Шахтаря.

- Після першого тайму ми програвали, не завершивши величезну кількість моментів. Команда втомилася після попереднього матчу, але добилася позитивного результату і знову повірила в себе. Сьогодні суперник дуже добре оборонявся. Ми створили багато гольових шансів, але довгий час не могли їх реалізувати. Зробили це вже в кінцівці – мабуть, повірили в себе, знайшли сили, щоб завершити поєдинок перемогою. Після нечесного вильоту з Ліги Європи, який стався зовсім недавно, футболісти, на мій погляд, показали характер. Вони продемонстрували, чого реально коштують.

– Чи відрізняється підтримка в Харкові та Львові?
– Підтримка була завжди, в тому числі у Львові. Однак тут набагато більше наших уболівальників, тому вона відчувається трохи сильніше. Для нас важливо бачити людей, які заповнюють стадіон і підтримують нас до самого кінця. Ми дуже вдячні їм за це.

– Встигла команда звикнути до газону ОСК Металіст?
– Практично у всіх матчах останнім часом я помічаю, що немає жодного ідеального поля. Зрозуміло, що газон тут далеко не в оптимальному стані, але іншого виходу у нас немає. За такої погоди поле в принципі не може бути краще. Так, це трохи ускладнює нашу гру, але ми повинні прийняти цей факт. Нічого не поробиш – це буде лише черговий складністю, яку потрібно подолати. Повторюся, з тих поєдинків, що я дивився, помітно: газони в інших містах також не відрізняються високою якістю. Будемо звикати. Зараз нам слід молитися, щоб скоріше прийшла гарна погода, – думаю, тоді поля буквально зацвітуть.

– Ви були обурені суддівством у Лізі Європи. Як вам сьогоднішній арбітраж?
– Було хороше суддівство, нічого не можу сказати. Мали місце деякі суперечки, коли гравці щось кричали з приводу руки в штрафний, але з моєї позиції не було видно деталей цих епізодів. Ніяких претензій до арбітрів сьогодні у мене немає.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, портал Знай.ua повідомляв, що Шахтар на останніх хвилинах вирвав перемогу у Ворскли.