8-9 квітня на території арт-заводу "Платформа" пройде фестиваль WEGAME 3.0. Це унікальна подія, яка збере разом геймерів, гиків, косплеєрів, а також іменитих представників геймдева і кіберспорту.

Що чекає тебе на WEGAME 3.0?

В рамках дводенного фестивалю пройде чимало яскравих активностей, які зацікавлять відвідувачів будь-якого віку.

Киберспортивні змагання для професіоналів та любителів

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Традиційно на WEGAME будуть проходити турніри з дисциплін Dota 2 і CS: GO. Переможці обов'язково отримають цінні подарунки та грошові призи. Крім того, на третьому фестивалі додадуться змагання по League of Legends, кращі учасники яких також будуть гідно винагороджені.

Кіберфутбольние змагання по FIFA 17 пройдуть за підтримки ФК "Динамо" Київ! На тебе чекає не тільки турнір, але і гра зі справжніми зірками цієї дисципліни. Взяти участь в проходженні улюбленої гри в приємній компанії і на великому екрані зможе кожен бажаючий.

Косплей-шоу

Топові і початківці косплеєри зберуться на сцені WEGAME 3.0, щоб показати свої номери в одній з уже звичних категорій:

  • "3-11 років".
  • "12-17 років".
  • "Комікси і художня література".
  • "Фільми, мультфільми, серіали".
  • "Відеоігри".

Переможці у кожній з номінацій отримають гідні нагороди. Визначати найкращі виступи будуть авторитетні і неупереджені судді, добре відомі косплей-спільноті країни.

WEGAME AWARDS і зона для ігрових розробників

В рамках фестивалю буде відкрита зона, повністю присвячена розробникам комп'ютерних ігор. Свої роботи представлять як великі компанії, а також інді-проекти.

Крім того, вперше пройде нагородження WEGAME AWARDS. Експертна комісія і відвідувачі фестивалю виберуть переможців в 10 номінаціях. Це чудовий шанс для студій, які зможуть не тільки ознайомити зі своїм продуктом широку аудиторію, а й зібрати максимально об'єктивний feedback.

Відкритий лекторій

Однією з головних частин фестивалю знову буде лекторій. У ньому візьмуть участь фахівці з відеоігрової маркетингу та просування ігор в тематичних рейтингах. Виступлять розробники, що створюють софт і розважальний контент для мобільних платформ і ПК. Своїм досвідом поділяться успішні IT-стартапи та популярні косплеєри. Також очікуються доповіді від організаторів киберспортівних турнірів.

Виставкова зона

Демозона WEGAME 3.0 - не просто зібрання стендів з сувенірною продукцією. Серед експонентів фестивалю очікуються всесвітньо відомі компанії, що працюють в сфері інновацій. Тут можна буде ознайомитися з новими софтверними і хардверних рішеннями, оглянути самі нові гаджети.

І, звичайно ж, саме на WEGAME 3.0 ти зможеш пограти в демоверсії ігор, частина з яких ще не анонсована публічно!

Іншим приємним моментом традиційно стане зона настільних ігор - "острівець затишку", де можна буде перепочити від основних активностей фестивалю, розслабитися і провести час в приємній компанії.

Організовує подію міжнародна івент-компанія Smile-Expo - лідер в проведенні заходів по самим трендовим і інноваційними напрямками.