У стартовому турі другої частини сезону захисник Артем Шабанов дебютував у складі Сталі, якій допоміг не пропустити і зіграти внічию з донецьким Олімпіком.

До цього новачок кам'янської команди виступав за Волинь, де йому не рідко діставалося від одіозного наставника Віталія Кварцяного. Про це повідомляє Dynamo.kiev.ua з посиланням на інтерв'ю футболіста FootballHub.

— Чого навчив вас Кварцяний?

— Добре навчив грати під крик. Якщо моя бровка поряд з ним, це чудово, витримка виховується хороша. Спочатку постійно реагуєш, обертаєшся, вслухаєшся, нервуєш, сіпаєшся... Потім з часом звикаєш і не звертаєш уваги, практично не чуєш його.

— Як вас називав Віталій Володимирович?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

— Та як завгодно. І рудий, чорнобровий, і Пеле — у нього назв дуже багато в арсеналі. Чому Пеле? Не скажу, він так називає кожного. Завжди приводить його в приклад, що він ще молодим виграв чемпіонат світу. А вам мовляв по 25-27, і ви ще нічого не виграли.

— Правда, що він ставить перед Волинню завдання вийти в Лігу чемпіонів?

— Ну так. Каже, мовляв ми втратили очки там, там. І що нам Динамо і Шахтар — перемагаємо і виходимо з першого або другого місця у Лігу чемпіонів.

— Яка його установка найбільше запам'яталася?

— Так, у нього емоційні установки. Коли говорить, сам потіє більше, ніж ми на полі. Постійно кричить. Емоційна дуже людина. Запам'яталася, напевно, установка перед грою з Полтавою. Ми півтори години сиділи в готелі на установці. А потім ще, напевно, півгодини на стадіоні. Години дві в цілому слухали. Як зіграли? Програли 2:1 (сміється).

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що Карпати повернули свого вихованця.