Бажання деяких політиків позбутися Віктора Медведчука виникає з того факту, що вони вважають досягнуті в Мінську угоди шкідливими і необов'язковими для виконання. Про це заявив генеральний директор Агентства стратегічних комунікацій Вадим Самодуров, коментуючи заклик народного депутата Володимира Парасюка фізично усунути лідера "Українського вибору".

"Вражає сама форма подачі інформації деякими українськими політиками. Вони вже не закликають до арешту - мова прямо йде про фізичне усунення. Спробуйте уявити подібне в будь-якій європейській країні - і у вас це не вийде. А ось для Руанди якраз дуже до речі", - проводить паралель політтехнолог.

Як відомо, Медведчук представляє Україну на переговорах в Мінську, де є спецпредставником з питань гуманітарного характеру в рамках Тристоронньої контактної групи по мирному врегулюванню ситуації в Донецькій і Луганській областей і займається переговорами з обміну незаконно утримуваних осіб.

Ініціатива цього призначення, як писали ЗМІ, належить федеральному канцлеру Німеччини Ангелі Меркель, яка запропонувала призначити Медведчука посередником для забезпечення діяльності роботи Тристоронньої контактної групи.

Днями Віктор Медведчук закликав Мін'юст назвати відповідальних осіб, а також призначити дату і час для передачі українських в'язнів із Криму і Краснодара.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Медведчук думає про блокаду Донбасу.