Голова комітету сенату з питань збройних сил США, сенатор Джон Маккейн переконаний, що Трамп недостатньо підвищив витрати на оборону, і вважає: сума має бути більшою.

За його словами, ця цифра тільки на три відсотки вища за ті витрати на армію, які підписував президент Барак Обама, передають західні ЗМІ.

Попередні військові бюджети не дали змоги зробити військо Сполучених Штатів Америки достатньо великим та забезпеченим, їх не вистачало на всі потреби. Тож нова адміністрація має врахувати це і бути кращою в питанні посилення обороноздатності.

Маккейн разом з головою комітету з питань збройних сил в палаті представників Маком Торнберрі, ґрунтуючись на детальному нагляді конгресу, прийшли до висновку, що оборонний бюджет на наступний рік має бути не меншим за 640 мільярдів доларів.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Дональд Трамп готує пропозицію про збільшення витрат на військо на 54 мільярди доларів. Речник президента Шон Спайсер пояснив, що ці кошти підуть не на гонку озброєнь, а на забезпечення потреб армії, відновлення інфраструктури та створення всіх умов для солдатів, щоб вони могли ефективно нести службу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще