Жінки що схильні до повноти, яких б не дотримувалися дієт, інколи складно прибрати непотрібні кілограми на своєму тілі. Але як бути, якщо все ж хочеться бути привабливою? Правильно підібраний одяг допоможе приховати недоліки на тілі. Наблизити фігуру до ідеальних форм не вийде, але коригувати її все ж є шанс.

Портал "Знай.ua" розкриває секрети, які допоможуть візуально приховати недоліки на тілі пишних жінок.

Читайте також: Німецького журналіста закрили в Туреччині за пропаганду тероризму

Щоб виглядати стрункіше, необхідно вибирати одяг, якій візуально буде витягати силует. Головні проблеми в пишному тілі це боки і живіт. Щоб визуально позбутися живота носите одяг з великим вирізом декольте. Необхідно ставити акцент на верхню частину тіла, щоб на живіт менше звертали увагу.

Повним жінкам рекомендується носити речі, які прилягають до фігури. Не тільки власницям стрункого тіла, можна носити речі, які підкреслює пам'ятки тіла. Великі, громіздкі речі на пишній жінці роблять її ще більше розмірів. Тому, якщо повнота це ваш постійний ворог, позбудьтесь від широких речей.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Кольорова гамма може бути різноманітною, але є один маленький секрет. Головними помічниками приховати пишну фігуру це речі з діагональними і вертикальними смугами.
Одяг з V або U подібним вирізом, вертикальні і асиметричні вирізи одягу подовжують силует і переводять увагу оточуючих на верхню частину тіла. Не забувайте про декоративну обробку верхнього одягу. Мереживна блузка з заниженою лінією декольте або декоративні елементи в області грудей створять ілюзію стрункості.

Дуже добре допомагають приховати повноту сукні вінтажного стилю. Вільні плаття, з глибоким декольте допоможе приховати недоліки на животі і боках. Зверніть увагу на принт матеріалу. Малюнки не повинні бути великих розмірів. Так само уникайте занадто яскравих відтінків матеріалу. Ідеальний колір, який приховує недоліки - чорний. Синій, шоколадний і глибокий сірий колір теж ефективні для маскування зайвої ваги.


Як ви зрозуміли, головне відвести увагу від тих ділянок тіла, які мають проблеми і не робити себе занадто яскравою.

Раніше, портал "Знай.ua" розповів про те, що колірна гамма ділового костюма повинна бути стриманою. Як правило, до класичних відтінків відноситься: синій, чорний, бежевий, сірий. Уникайте бузкових і лілових відтінків. Елегантно виглядає жіночий діловий костюм в поєднанні з білою сорочкою.