Ввечері 27 лютого російський актор Микола Караченцов потрапив в аварію у Підмосков'ї, а зараз перебуває у лікарні. Рівно 12 років тому артист також постраждав у ДТП.

Про це пише "Обозреватель".

В ніч на 28 лютого 2005 року Караченцов дізнався про смерть тещі, коли відпочивав на дачі. Він сів за кермо та терміново вирушив до Москви, але не впорався із керуванням. Volkswagen Passat актора розбився об стовп. Пізніше стало відомо, що Караченцов їхав не пристебнутим та перевищив швидкість.

Актора із важкою черепно-мозковою травмою доставили до лікарні, де медики зробили трепанацію черепа та операцію на головному мозку. Караченцов провів у комі 26 днів. Лише у 2007 році артист з'явився на сцені, але наслідки важкої травми поставили хрест на його кар'єрі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", лікарі повідомили, що у Караченцова немає струсу мозку, і пообіцяли невдовзі його виписати.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще