Перед спокусою важко встояти, тим більш, якщо це стосується шкідливої, але дуже смачної їжі. Пора оголосити війну смачній їжі, так як вона сильно псує фігуру і призводить до ряду захворювань.

Як боротися зі спокусами? Коли фантастичний запах гамбургерів і свіжої випічки так приваблює.

Читайте також: Samsung залишився без керівництва

Портал "Знай.ua" намагаеється допомогти впоратися зі спокусою з'їсти чергову порцію шкідливої ​​їжі.

Якщо ви перебуваєте на дієті, отримали зарплату, в голові відразу з'являється думка про те, щоб якось себе побалувати. Але це головна проблема вживання шкідливої ​​їжі, коли наша підсвідомість і погані бажання перемагають здоровий розум. Перш за все, потрібно підготуватися до боротьби з спокусами. Спокуса - бажання чогось забороненого. Як правило заборонені продукти дуже смачні і перед ними дуже важко встояти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Методи боротьби:

1. Навіювання. Коли ви на дієті, знаючи що шкідливі продукти перекреслять тижневі старання, потрібно пам'ятати про це в першу чергу. Пам'ятайте, для чого ви сидите на дієті і пам'ятайте про те, що ваші бажані результати повинні бути сильніше спокуси. Адже ви хочете бути здоровим і привабливим? Шкідлива їжа не дасть цього, а навпаки все зруйнує. Відкрийте кілька статей і почитайте про те, до чого призводить шкідлива, але смачна їжа.
2. Публічна боротьба. Розкажіть всім своїм друзям, родичам і колегам про те, що ви боретеся із зайвою вагою. Нехай вони знають, що ви дотримуєтеся здорового способу життя і не їсте шкідливу їжу. Ваше коло спілкування буде постійно запитувати про результати боротьби і якщо ви не можете стримати перед собою обіцянку не їсти шкідливу їжу, тоді вам стане соромно перед знайомими, що вони в якійсь мірі підтримали вас, а ви не виправдали їх очікування. Почуття сорому змушує нас замислитися про багато чого і добре допомагає впоратися з проблемою.
3. Емоції. Нехай ваш кожен день буде наповнюватися щастям, коли ви будете знати, що не здалися в боротьбі зі спокусами
4. Не виправдуйтеся. Через кілька тижнів дієти і боротьби з спокусами хочеться себе якось нагородити. Найчастіше люди думаю про те, що вживши один гамбургер за стільки часу ніяк не вплине. Це виправдання себе і своїх бажань. Поверніться до прочитання корисних статей про шкоду подібної їжі.
5. Не здавайтеся. Уявіть, що ви займаєтеся скелелазінням. Ви на вірному шляху і забралися на кілька кілометрів вище. Залишилося зовсім небагато і ви у вершини найвищої точки. Якщо ви в процесі підйому на гору, з'їсте порцію забороненою їжі, значить ви впали і вам доведеться цей шлях долати знову. Ви хочете впасти в прірву через одного маленького шматочка пирога?

Насправді все спокуси це самонавіювання в нашій голові. Ми чуємо запах, бачимо очима красиві, але шкідливі страви і мозок хоче їх з'їсти. В першу чергу працюйте над маніпуляціями мозку, через які бувають серйозні проблеми.

Раніше, портал "Знай.ua" розповів про те, що дослідники з різних країнах світу не можуть прийти до спільної думки про те,чи корисне вживання солі . Але загалом приходять до однозначного висновку - сіль шкодить організму і збільшує ризик інфаркту та інших захворювань серцево-судинної системи.