Фернандо Алонсо приніс вибачення уболівальникам Формули 1 за жахливі машини останніх років, сподіваючись, що вони зможуть забути їх, коли побачать, що нові автомобілі виглядають краще. Нові правила 2017 року дозволили командам Формули 1 розробити боліди із захопливим виглядом, за що отримали майже загальне схвалення від всіх уболівальників автоспорту.

Останніми роками гонщик McLaren був одним з найвідвертіших критиків болідів, але тепер визнав, що він став шанувальником нового покоління машин.

"Єдиний висновок - машини виглядають добре, - цитує Алонсо Motorsport.com. - Вони, безумовно, швидше у поворотах, і це добре повернутися до цього почуття притискної сили, яка штовхає машину у вигинах ще ближче до межі.

Так що я задоволений цим. Я бачив деякі інші автомобілі пліч-о-пліч на трасі і вони виглядають дуже, дуже добре. Я радий цьому, я радий за цей вид спорту, бо він йде у правильному напрямку.

Я маю попросити вибачення у вболівальниками, що останні п'ять або шість років, коли вони бачили жахливі машини".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Проте іспанець визнав, що відчуття за кермом ніколи не будуть відповідати тим, що мали місце десять років тому, коли автомобілі були набагато легше, а правила не такі зарегульовані.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Бостон поступився Атланті та інші результати НБА.