Керівництво Київського метрополітену прокоментувало дивний напис на турнікетах, які побачили уважні пасажири.

Сьогодні на деяких турнікетах з'явилась назва наполовину російською, а наполовину українською. Так замість "1 березня", кияни побачили "1 марта 2017 року". Цікаво, що рік написали українською.

На докори обурених киян, адміністрація підземки відреагувала з гумором та дала з цього приводу коментар.

"Рука Кремля дісталась до наших турнікетів. І замість милозвучності "1 березня" сьогодні ми всі побачили "1 березня". Звісно можна було подумати, що то рекламна акція співачки Марти чи вшанування Марти Чорної з УПА, але ні, то таки #зрада, - повідомили представники підземки.

До того ж відзначили, що проведуть перевірку та з'ясують, як сталася така прикрість.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

" Ми вже виправляємо проблему і це може зайняти кілька днів. Але будьте впевнені, винуватці будуть зубрити Кобзаря і читати всі твори Загребельного вголос", - зазначили в метро.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", з 1 квітня в столичному метро почнуть діяти нові правила. Пасажири всіх пільгових категорій зможуть безкоштовно скористатися метрополітеном тільки в тому випадку, якщо пред'являть "Картку киянина".