Дортмундська Боруссія опинилася під загрозою запізнення на виїзний матч чвертьфіналу Кубка Німеччини проти клубу з третього дивізіону Шпортфройнде Лотте.

Приблизно за чотири години до стартового свистка автобус німецького клубу, прямуючи до місця проведення зустрічі, застряг у ріллі фермерського поля, виконуючи маневр на вузькій ділянці дороги. На щастя, поруч опинився місцевий селянин, який своїм трактором допоміг витягнути транспортний засіб із багна.

Зрештою, як з'ясувалося потім, Боруссія хоч і встигла на матч, команди не змогли його провести через негоду. Поєдинок був скасований через сильний снігопад.

Новою датою проведення матчу чвертьфіналу Кубка Німеччини Шпортфройнде Лотте - Боруссія було призначене 14 березня.

Як раніше інформував портал Знай.ua, екс-гравець Боруссії і збірної Німеччини потрапив до лікарні після бійки в нічному клубі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще