Баскетболіст Монако Сергій Гладир розповів про свої цілі, пов'язані зі збірною України, а також висловив думку з приводу нової версії календаря ФІБА.

Звичайно, я мрію виграти олімпійську медаль. Однак усвідомлюю, що зробити це з національною збірною дуже складно. Хоча шанси кваліфікуватися на Олімпіаду-2020 Україна все ж має. Але спершу потрібно думати про чемпіонат світу 2019 року. Потрібно докласти зусиль, аби виступити найкращим чином та посісти максимально високий результат.

Літо – є літо. Не лише баскетболісти хотять відпочити влітку. Вболівальники також намагаються йти в відпустки саме влітку. Для них матчі збірних упродовж року стануть чудовою нагодою відвідати їх. Влітку не завжди це виходить. Упродовж сезони гравці готуються в клубах, то ж будуть в найкращих кондиціях для виступів за збірні. ФІБА затвердила правильне рішення, змінивши таким чином календар, - сказав Гладир у коментарі прес-служби ФІБА.

Нагадаємо, портал Знай.ua раніше повідомляв, що переможний кидок Расела Уестбрука очолив топ-10 кращих ігрових моментів дня в НБА.