Генеральний прокурор США Джефф Сешнс повністю заперечує будь-які контакти з російськими чиновниками, в ході яких могли обговорювати хід президентської кампанії в США.

Про це повідомляє Associated Press. Так Сешнс відреагував на інформацію про те, що він двічі зустрічався з послом РФ Сергієм Кисляком до початку передвиборчої кампанії Трампа.

"Я ніколи не зустрічався з російськими особами для обговорення питань виборчої кампанії", - наголосив генпрокурор.

Раніше Джеффа Сешнс викрили в переговорах з російським послом Сергієм Кисляком ще до призначення його на посаду. Але він про ці зустрічі не доповів. Нинішній генпрокурор на той час був старшим членом впливового Комітету у справах збройних сил і одним з головних радників з питань зовнішньої політики Трампа.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в посольстві РФ відмовляються коментувати, чи була зустріч генпрокурора США Джеффа Сешнс і російського дипломата Сергія Кисляка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще