Шість в'їздів до Києва обладнають в'їзними архітектурно-дорожніми знаками.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

Знаки встановлять у Голосіївському районі – на 14-му кілометрі траси Київ-Одеса, в Дарницькому - на 23-му кілометрі траси Київ-Харків, у Деснянському районі – біля поста дорожньо-патрульної служби "Биківня" на Броварському проспекті.

А також у Святошинському районі - на 16-му кілометрі траси Київ-Житомир, в Оболонському – поблизу поста дорожньо-патрульної служби "Гостомель" на Гостомельському шосе і в Солом'янському районі столиці – на виїзді з міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни).

Гроші на встановлення знаків виділять з міського бюджету. Замовником робіт стало комунальне підприємство "Інженерний центр".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", у голландському містечку Бодегравен-Реувейк встановили світлофор для людей, залежних від смартфонів. Це, насамперед, ті люди, які не можуть відірватися від екрану ґаджета, переходячи дорогу.

Світлофор проектує на землю червоний або зелений колір, тому ті, навіть якщо ви дивитеся в телефон, то побачите, чи можна переходити дорогу.