Форвард Атлетіко Фернандо Торрес отримав серйозну травму голови в матчі 25-го туру чемпіонату Іспанії проти Депортіво (1:1).

На 85-й хвилині матчу Торрес виносив м'яч головою біля своєї штрафної, після чого в нього врізався півзахисник Депортіво Алекс Бергантіньос. Фернандо вдарився головою об газон і моментально втратив свідомість. Лікарі клубу надавали допомогу нападнику протягом декількох хвилин, після чого футболіста винесли з поля на ношах.

На щастя, в підтрибунному приміщенні гравець прийшов в себе і пізніше був доставлений в лікарню, де і провів всю ніч. У іспанця діагностували черепно-мозкову травму.

У своєму офіційному твіттері Торрес вже навіть встиг подякувати вболівальникам за підтримку:

"Спасибі всім за турботу і слова підтримки. Я відбувся переляком. Сподіваюся дуже скоро повернутися в команду" - написав форвард.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua публікував відео, на якому футболіст врятував суперника від смерті на полі.