Сьогодні ввечері, 3 березня, у Києві сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Про це повідомляє портал DTP.KIEV.UA у Telegram.

Відзначається, що аварія відбулася на Московському мосту. Там в лівому ряду зіткнулися одразу сім автомобілів.

ДТП спровокувало великий затор від станції метро "Петрівка".

Нагадаємо, 2 березня, у Києві на проспекті Перемоги біля РАГСу водій Audi А7 з невідомої причини не впорався з керуванням і протаранив стовп.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Цього ж дня водій на великій швидкості їхав по Лук'янівці на Mercedes. В результаті – іномарка протаранила Volkswagen, Chevrolet і врізалася в дерево.

Пасажира машини довелося відвезти до лікарні. Сам водій не постраждав. Він вів себе неадекватно, погрожував журналісту і чинив опір співробітникам патрульної поліції.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", в Одесі п'яний чиновник в центрі міста протаранив одразу два елітних автомобіля.

Перша аварія сталася на перехресті вулиць Дерибасівської та Рішельєвської, де п'яний чиновник зачепив припаркований автомобіль Lexus. Вже на наступному повороті він протаранив Mitsubishi.