Відео з невдалим експериментом росіянина який пірнув в мазуту, зацікавило західні ЗМІ.

Відео, в якому показано, як росіянин пірнає в басейн з мазутом, оприлюднило видання The Mashable. Ролик, який був розміщений на youtube, спочатку привернув увагу польського блогера, а відтак і західні видання.

Відео демонструє не надто розумний вчинок росіянина, який чомусь вирішив пірнути в мазуту. Здійснивши свій експеримент, молодий чоловік відразу ж пошкодував про це. На відео видно, як він говорить, що йому важко дихати і він не може бачити. Його обприскували якоюсь речовиною, поливали водою, намагаючись змити мазуту, однак, нічого не допомогло.

Чому хлопець наважився пірнути в мазут, залишається загадкою. Цього відео не пояснює, однак однозначно зрозуміло, що подібного ефекту від "ванни" він не очікував Дивує й те, як свідки такого вчинку поставились до свого колеги – на відео чути сміх того, хто знімає та інших спостерігачів дивного купання.

Відео містить нецензурну лексику, тому рекомендуємо його для перегляду особам, яким вже виповнилось 18 років.

Як повідомляв сайт Знай.ua, художниця з Норвегії невдало організувала голий перформанс.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще