Користувачі соціальних мереж розбурхала заява депутата Держдуми РФ Наталії Поклонскої про те, що в анексованому Криму почало мироточити погруддя російського імператора Миколи II.

Вони розсипалися численними саркастичними коментарями. Деякі припустили, що незабаром "чудотворним" масло почнуть торгувати на всіх ринках і супермаркетах півострова. Хтось написав, що бюст імператора не мироточить, а просто заплакав від того, де його поставили і хто.

"Кажуть вночі у погруддя Миколи ІІ відростають ноги, і він приходить до хворих дітей прокурорів Сімферополя і зцілює їх", - пишуть користувачі.

Деяких потягнуло на гумористичне творчість і мироточенню пам'ятника вони присвятили тематичний анекдот.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в мережі з'явилися знімки "чудотворного" бюста імператора Миколи II. Але них неможливо розгледіти навіть найменшого натяку на те, що пам'ятник почав мироточити.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще