16 серпня у ряді міст Бразилії пройшли протести проти політики президента Ділми Русеф. Поліція повідомила про учать у мітингах 419 тисяч осіб.

Про це пише Корреспондент.

"Ділма, йди!" - з таким гаслом протестувальники вийшли на вулиці Бразиліа, Сан-Паулу та Ріо-де-Жанейро. Активісти виступали за імпічмент главі держави.

Читайте також: Запрацював альтернативний світовий банк від БРІКС

Організатори демонстрації називають цифру у щонайменше 664 тисячі учасників.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Ми більше не можемо терпіти корупцію, не можемо терпіти такий рівень нещастя і страждань. Якщо конгрес хоч що-небудь розуміє, він повинен прийняти рішення про імпічмент", - сказав Рожеріу Шекера, один із організаторів маршу в Сан-Паулу.

Ця акція стала третьою найбільшою з початку року. У березні в подібній акції проти правлячої Партії трудящих та глави взяли участь близько одного мільйона чоловік. У квітні на вулиці вийшло близько 600 тисяч.