До Військово-медичного центру, що розташований поруч з Вашингтоном, прибули шестеро українських військовослужбовців із зони АТО.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив посол України в США Валерій Чалий.

"Будемо намагатись разом із колегами з посольства, діаспори допомагати їм, в тому числі й психологічно. Бо перший період адаптації, попри високопрофесійну та щиру допомогу американських військових та лікарів - найскладніший. Хоча я особисто пересвідчився, що в цьому медичному центрі створені унікальні умови не тільки лікування, реабілітації, але й соціальної адаптації. Дай бог - все буде йти за планом. Бажаю нашим воїнам пройти з честю і це випробування. І все буде добре!", - написав Чалий.

Читайте також: "Фартовий" мерседес з АТО продають, щоб лікувати поранених (фото)

Як повідомлялося раніше, в Україні будуть виготовляти протези верхніх кінцівок для учасників АТО за біонічною технологією. Такий протез має 14 видів захвату. Ним можна виконувати рухи, які потребують точності, наприклад, відкривати двері ключем, працювати компьютерною мишкою, тримати крихкі речі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще