Протягом двох тижнів курсанти командно-штабного факультету проживали в наметовому таборі. Корегування вогню, облаштування вогневої позиції, розгортання взводу по фронту – усі ці та інші заняття у комплексі спрямовані на формування системних знань та навичок у майбутніх офіцерів.

Про це повідомляє прес-служба НА НГУ.

"Саме польові заняття є тим наріжним каменем, на якому будується професійна впевненість офіцера. Практично зброю у класі не вивчиш. Також, як і взводом у наступ у класі не підеш", –зазначив старший викладач кафедри стрільби та озброєння підполковник Сергій Бородін.

Читайте також: США і Південна Корея почали спільні навчання

Логічним завершенням польового виходу стали контрольні заняття з вивчених дисциплін. В штучно створених умовах, приближених до бойових, курсанти провели стрільби з ручного протитанкового і автоматичного станкового гранатомета, а також з озброєння БТР-80.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще