На Львівщині поблизу м.Глиняни Золочівського району 24-річний водій легкового автомобіля ВАЗ-2101 збив групу дітей. Про це пише Zaxid.net.

Як повідомив працівник прес-служби ДАІ Львівщини Тарас Дзвоник, за попередньою інформацією, водій не впорався з керуванням і скоїв наїзд на пішоходів, які йшли в попутному напрямку по проїжджій частині.

Внаслідок ДТП одна дівчинка, 14 років, від отриманих травм померла на місці події, ще одну дівчину, 15 років, госпіталізували до Глинянської міської лікарні.

Читайте також: Хлопчик, який постраждав у ДТП з вини міліціонера, помер у лікарні

Водночас у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА інформують, що ще троє дітей отримали стрес і після надання медичної допомоги їх відпустили додому.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, у місті Краматорськ Донецької області під колеса швидкої допомоги потрапили велосипедист разом з 5-річною дівчинкою. Внаслідок аварії велосипедист отримав відкриту черепно-мозкову травму, переломи та чисельні подряпини.