Ведуча російського телеканалу в прямому ефірі заявила про те, що Росією шириться епідемія шизофренії.

Громадяни починають неадекватно себе поводити, наприклад, знищують санкційні продукти.

"Через кризу росіяни мутують і перетворюються на шизофреніків. Таку думку висловили психіатри на зустрічі в громадській палаті Росії. При цьому кількість шизофреніків стрімко зростає. Причина лежить на поверхні: економічна криза, постійні стрибки курсів валют, цін і інша нестабільність. Наслідки цього, на думку фахівців, можуть стати невідворотними: шизоїдна мутація, за словами психологів, почне поширюватися з неймовірною швидкістю", - розповіла Марія Лондон.

Читайте також: У Росії нещадно "розправилися" з ящиком санкційних помідорів (відео)

При цьому ведуча зазначила, що шизофреніки вибирають оригінальні способи виконання різного роду завдань. Лондон пов'язала з цією тезою незрозумілу поведінку влади Росії за останні роки.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"А ми-то дивуємося: що вони там нагорі творять? А що творять? Виконують завдання неординарними способами. Процентними ставками всупереч здоровому глузду балуються, свинину жгуть, пармезан з ландшафтом рівняють, по персиках на катках катаються. Країна в шоці. Уряд в азарті. Неординарні люди ", - підсумувала ведуча.

При цьому Лондон попередила, що незабаром у російських політиків почнеться осіннє загострення і суспільство очікує "маса нових шизоїдні ініціатив".