На полях дитячої академії клубу "Металіст" відбувся турнір під назвою "Кубок світу", в якому взяли участь вісім команд дітей-переселенців із зони АТО. Про це пише Footboom.com.

Переможцем турніру стала команда під назвою "Дніпро", срібним призером - "Барселона", бронзовим - "Металіст".

Читайте також: У Франківську переселенець провів майстер-клас

Організатори заявили, що основним завданням цього турніру було зібрати хлопців на футбольних полях, подарувати їм позитивні емоції, посмішки і, звичайно ж, дозволити відчути дух спортивних баталій.

"Ми зібрали 8 команд, які в рівній боротьбі визначили найсильніших. Турнір вийшов напруженим і дуже захоплюючим. Найголовніше ж, що він усім сподобався", - зазначив керівник відділу по роботі з уболівальниками ФК "Металіст" Антон Іванов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, 18 серпня в Києві почне працювати хаб "Будинок вільних людей", в якому зберуться всі громадські організації, які допомагають переселенцям.