Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів, чому клубу потрібен півзахисник Андрій Ярмоленко.

Про це він повідомив в програмі "Профутбол".

"Перехід Ярмоленко - величезна втрата. Я готовий навіть втратити в грошах, але віддати Ярмоленко в хороший європейський клуб. Сподіваюся, що він дорослий хлопець і розуміє це. У мене з ним в особистій угоді написано, що він може піти у топ-клуб з першої п'ятірки. А "Сток Сіті", я вважаю, не входить в список топ-клубів. Київське "Динамо" значно вище рівнем", - заявив Суркіс.

Читайте також: Зірка "Севільї" відмовилася переходити в "Динамо"

"Пропозиції від "Тоттенхема" у мене на столі не було. Якщо буде, то я і буду обговорювати її з гравцем. Точно так само, як я обговорював пропозицію від "Сток Сіті". Ярмоленко потрібен команді. Якщо надійде пропозиція, така як надходили по Шевченку, Реброву, Калитвинцеву й іншим, то я готовий розмовляти. Ми відпускали багато футболістів", - сказав президент "Динамо".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще