Сьогодні в результаті зупинки водоводу припинилася робота Донецької, Великоанадольської та Червоноармійської фільтрувальних станцій. Також не працює Горлівська фільтрувальна станція №1.

Про це повідомила прес-служба Донецької обласної ради.

У зв'язку з тим, що напередодні було порушено електропостачання насосної станції, канал був зупинений на ділянці після третього підйому. В результаті чого припинив роботу Південнодонбаський водовід.

"Через зупинку водоводу була припинена робота Донецькій, Великоанадольський та Червоноармійській фільтрувальних станцій. З цієї причини не здійснюється водопостачання Красноармійська, Димитрова, Селідова, Новогродівки, Волновахи, Докучаєвська, Вугледара та прилеглих селищ, а також Авдіївки і частково Ясинуватої. Подача води на Донецьк скорочена", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Сім'ї загиблих у Сартані отримають матеріальну допомогу

Популярні новини зараз
Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, не працює Горлівська фільтрувальна станція №1, водопостачання міста частково здійснюється від фільтрувальної №2.

Нагадаємо, 10 липня донецька фільтрувальна станція припинила роботу в результаті обстрілу.