Сьогодні загиблому лідеру гурту "Скрябін" Андрію Кузьменко виповнилось би 47 років. В честь такого дня його мати Ольга Кузьменко записала колискову, яку співала йому в дитинстві.

У цьому їй допомогли артисти гурту "Скрябін".

Під час "Колискової Андрійка" мати перебирає дитячі фотографії сина. Фанати можуть побачити раритетні світлини з життя улюбленого музиканта – як він маленький з мамою на морі, коли вони просто сидять обійнявшись на домашньому дивані.

Ольга Кузьменко вже написала книгу на честь сини "Моя дорога птаха. Мамина книжка". Їй це порадив зробити психолог, щоб справитись з трагедією.

Батьки Кузьми конфліктують з місцевою владою Львова через затримку будівництва скверу на честь сина.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Читайте також: Мама Кузьми Скрябіна написала книгу про сина

Нагадаємо, в честь дня народження артиста радіоведучі Юлія Карпова та Дмитро Єгоров перебуватимуть у прямому ефірі 55 годин. Вони зроблять рекордну передачу про загиблого в автокатастрофі співака Скрябіна.

На радіопрограмі будуть присутні близько 40 друзів та знайомих Кузьми, які згадуватимуть найцікавіші моменти з його життя. Таке шоу триватиме більше двох діб.