У селі Бортнів Іваничівського району Волинської області водій побив інспектора ДАІ та порвав йому формений одяг. Про це повідомляє обласне управління МВС.

Працівники ДАІ зупинили водія за керування авто із неосвітленим номерним знаком. Молодик відмовився пред'являти документи та побив правоохоронця.

Читайте також: Відвідувача столичного супермаркету побили до напівсмерті

Тепер 21-річному волинянину загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян чи арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до двох років.

Нагадаємо, нещодавно у Києві під час обшуку в одному з офісних приміщень Дніпровського району невідомі побили двох працівників міліції.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще