Минулої п'ятниці жителі Нової Долини Одеської області перекрили проїжджу частину дороги.

Як повідомляє otkat, місцеві жителі обурилися, що попри звернення до влади про заборону проїзду через їхнє село вантажівок, вони продовжують їздити.

"При в'їзді до нас висить заборонний знак, але водіям фур плювати. Вони їдуть прямо через селище, піднімаючи пил і розбиваючи дорогу. Тільки минулого року сільрада отримала на поліпшення якості полотна 300 тисяч гривень. А зараз дорога знову повністю розбита", - заявив місцевий житель Євген.

Місцева влада рік тому відреагували на звернення місцевих жителів і обіцяла побудувати дамбу для великих автомобілів.

Читайте також: Дві сотні луганчан протестували проти ОБСЄ - Хуг

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Чиновники і співробітники ДАІ приїхали у відповідь на протест селян. Вони пообіцяли протягом тижня заборонити вантажівкам їздити через село. Тим не менш, місцеві жителі не вірять владі і встановлять чергування на дорозі, щоб не пускати автомобілі.

Нагадаємо, що в зоні АТО на пропускних пунктах утворюються величезні затори.