Білорусь тимчасово обмежила поставки свинини з Полтавської області через африканську чуму свиней. Про це повідомляє "Белта" з посиланням на департамент ветеринарного та продовольчого нагляду Мінсільгосппроду Білорусі.

"Одночасно необхідно вжити додаткових заходів контролю щодо забезпечення біологічного захисту великих свинарських комплексів, свинарських ферм і господарств усіх форм власності", - повідомили у департаменті.

Читайте також: У Росії розтоптали чотири тонни польського сала

Білоруський уряд тимчасово обмежив поставки з Полтавської області свиней і продукції переробки свинини, мисливських трофеїв, кормів і кормових добавок, готових кормів для кішок і собак, виготовлених з сировини даного регіону України, а також обладнання для утримання, забою і розбирання свиней.

Нагадаємо, Міністр сільського господарства Російської Федерації Олександр Ткачов заявляв, що замість української свинини Росія закуповуватиме цю продукцію в Бразилії, Китаї або Чилі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще