Вчора близько 10-ої вечора на столичній Оболоні невідомі обстріляли тролейбус № 24. Люди, які були в салоні, дивом не постраждали, хоча одна з куль пролетіла в сантиметрах від голови одного з пасажирів. Про це "Знай" розповів очевидець Єгор.

"Ми щойно від'їхали з зупинки поруч із виходом з метро "Мінська". Почули гучний бабах! Водій зупинився, викликав поліцейських. А ми побачили, що вікно у салоні повністю тріснуло, а всередині була дірка від кулі. Причому, дуже велика. Це була не "гумка", а слід від бойової. Та й звук прогримів дуже потужний", - ділиться враженнями Єгор.

Він додає, що люди у салоні дуже перелякалися. На той момент в тролейбусі їхало близько двох десятків пасажирів.

"Страшно стало від того, що когось з нас могли убити. А водій сказав, що такий випадок не перший", - додає киянин.

Читайте також: Автобус в Києві провалився колесами під землю (фото)

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Поліцейські із ліхтариками повзали по салону, шукали кулю, але так нічого і не знайшли, уточнює очевидець.

У прес-службі столичної міліції кажуть, що їх оперативно-слідча група на місце інциденту не виїжджала.

"Питайте в поліції, бо міліцію туди не викликали", - кажуть у Главку київської міліції.

В "Київпастрансі" підтверджують, що постраждав тролейбус Куренівського тролейбусного депо.
"Виконуючи останнє відправлення від вул. Північна в напрямку депо на вул. Тимошенка стався обстріл тролейбусу №4020 з пневматичної зброї. На місце події викликали поліцію Києва. Жертв та постраждалих немає", - кажуть на підприємстві.