У штабі АТО розказали про ситуацію на сході країни.

Як повідомляє прес-центр АТО, з опівночі і до 18 години активність бойовиків зменшилася.

Офіцери підтверджують тенденцію, яка склалась на фронті – терористи застосовують озброєння забороненого калібру вночі.

Традиційно найбільше атак відбулось на Донецькому напрямку. Терористи близько опівночі використали танк для атаки на Новомихайлівку. Близько першої ночі артилерія 122-міліметри била по Первомайському. З такого озброєння атакували Красногорівку близько другої ночі.

Вдень бойовики атакували Верхньоторецький і Красногорівку з мінометів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Сепаратисти не залишили в спокої і Маріупольський напрямок. Бойовики здійснили дві атаки на селище Старогнатівка. А близько 13 і 15 години по цьому ж населеному пункту била ворожа 122-міліметрова артилерія.

Військові повідомили, що терористи відчувають нестачу живої сили, тому залучають особовий склад так званої народної міліції та пенітенціарної служби.

Також військові загони бойовиків поповнять близько 100 засуджених Слов'яносербської виправної колонії №60.

Читайте також: Бійці АТО контролюють всі висоти в Кримському (фото)

Сепаратисти часто чинять провокації – стріляють по житловим будинкам, а потім звинувачують українську армію.

Нагадаємо, що сьогодні ООН опублікувала звіт, в якому сказано, що з середини квітня 2014 року до кінця липня 2015 у зоні конфлікту на Донбасі загинули щонайменше 6 тисяч 832 людини.