4 і 5 вересня на території арт-заводу "Платформа" відбудеться фестиваль "Білі ночі".

Як повідомляє місцевий портал "Вгороде", на захід будуть пускати тільки повнолітніх.

Починається він в 20:00 і триватиме впродовж ночі до 6:00 ранку. Кияни та гості столиці зможуть пройти на нього, заплативши 100 гривень.

Точна програма "Білих ночей" поки невідома, однак організатор Роман Тугашев відкрив завісу і повідомив на своїй сторінці в Facebook подробиці.

"Качаємо. Через пару днів презентуємо новий нічний формат від "Вуличної їжі". Це буде грандіозно, це буде місто гріхів і розпусти, вселенського щастя і екстазу, з секс кабінками і божевільним двіжем. Я гарантую", - написав він.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Читайте також: На фестивалі "Секс і місто" кияни практикувалися в Камасутрі (фото)

Нагадаємо, що 20 липня в Києві пройшов фестиваль "Секс і місто". Тоді великою популярністю користувалися елементи садомазохізму - зв'язування і "порка". Організатори влаштували майстер-клас з розучування маловідомих поз з "Камасутри", а на сусідній локації можна було навчитися основам еротичного масажу.