У липні-серпні 2015 року група StarLightMedia провела серед своїх співробітників пітчинг (презентацію) ідей для фільму про Львів.

Про це повідомляє "Телекритика".

Жанрових та форматних обмежень не було, єдина вимога - щоби дія відбувалася у наш час і щоби сценарій не передбачав коштовних декорацій чи голлівудських зірок у головній ролі.

За три тижні конкурсу було надіслано 74 повноцінно розроблених заявки у різних сценарних формах (експлікації, синопсиси, тритменти, були навіть повноцінні сценарії), в яких Львів виступав одним із дійових осіб, персонажем зі своїм власним характером.

З поданих на пітчинг заявок було відібрано шість. Рішення щодо екранізації цих ідей буде прийнято найближчим часом, зйомки заплановано на осінь.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читайте також: Продюсери фільму "Незламна" повернули Держкіно 1,5 млн гривень

Нагадаємо, 16 серпня, завершився прийом проектів короткометражек про Львів, який оголосила мистецька формація Wiz-Art.

Темою конкурсу є примирення, соціальна інтеграція у суспільстві та постконфліктне врегулювання. У фіналі конкурсу буде обрано три кінопроекти, виробництво яких буде частково або повністю профінансоване.