Терорист так званої "ДНР" кинув в автомобіль спостерігачів ОБСЄ 122-мм артилерійський снаряд.

Про це пише Корреспондент, посилаючись на звіт організації.

"Інцидент стався на контрольно-пропускному пункті поблизу села Оленівка. Після словесної перепалки чоловік, імовірно один з прихильників ДНР, кинув в автомобіль артилерійський снаряд, проте той, на щастя, не розірвався", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Луганську з'явився неофіційний пункт пропуску - ОБСЄ

За словами членів місії, мешканець "ДНР" наблизився до них з нерозірваним снарядом в руках. Він повідомив, що цим снарядом вистрілили в них попередньої ночі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Під час короткої розмови присутні почали критикувати діяльність місії ОБСЄ, і один з них кинув снаряд на автомобіль спостерігачів.

Згодом чоловік сам забрав снаряд. Аналізуючи фото з місця події спостерігачі з'ясували, що це був 122-мм артилерійський снаряд.

Нагадаємо, нещодавно у районі Луганська виявили неофіційне КПП між Україною та самопроголошеною "ЛНР".

"У контрольованому урядом місті Золоте, що у 60 км на північний захід від Луганська, місцеві жителі розповіли про неофіційний пункт пропуску, між підконтрольною уряду України та контрольованою "ЛНР" територією", - ідеться у звіті ОБСЄ.