На автодорозі Волноваха — Хлібодарівка перекинувся автомобіль "КрАЗ", в результаті чого постраждали восьмеро людей. Про це повідомляє УМВС Донецької області.

41-річний водій військового автомобілю "КрАЗ", рухаючись із Волновахи до села Хлібодарівка, не впорався із керуванням та виїхав за межі проїжджої частини. Автомобіль перекинувся на повороті.

Читайте також: Троє людей загинули у ДТП на Львівщині

Внаслідок ДТП 8 пасажирів, які перебували у фургоні авто, отримали травми. Постраждалих доставили до центральної лікарні Волновахи.

Водія "КрАЗу" затримали та доставили до військової комендатури. Триває перевірка обставин події.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно біля с. Новоселівка Волноваського району перекинувся автомобіль з військовослужбовцями. Внаслідок ДТП пасажир автівки від отриманих травм помер на місці, водій та другий пасажир були доставлені до медичного закладу.