Сім'я зі Швейцарії зібрала цілу фуру гуманітарної допомоги для біженців зі сходу України. Вони також своїми силами організували доставку цього добра в Україну.

Про це пише координатор волонтерського Центру допомоги переселенцям на Фролівській у Києві Леся Литвинова на своїй сторінці у Facebook.

"Маленька сім'я з Швейцарії, пов'язана сімейними узами з іншою родиною, родом з Донбасу, зібрала допомогу на Схід. Самі прали, прасували і штопали ті речі, які потребували ремонту. Самі пакували. Самі шукали тут контакти, писали листи, домовлялися. Самі оплатили транспорт", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: 40 тисяч українських переселенців знайшли роботу

За словами волонтерки, на Центр допомоги вони вийшли випадково.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ми тільки допомогли з розмитненням, документами, розвантаженням / вантаженням", - розповіла вона.

Згідно інформації, велику частину отриманої допомоги відправлять ​​на Схід країни.

"Завтра вранці велика частина фури перевантажиться в машини поменше і поїде на Схід. Петро з друзями поїдуть супроводжувати. Легкої їм дороги. І - спасибі ", - підсумувала Литвинова.