Глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі розповів про підготовку нової поліції.

Як повідомляє Сегодня, політик упевнений в успіху нової патрульної служби.

"Суспільство дуже погано ставиться до міліції, бо вона кілька разів себе дискредитувала. Вона протягом десятиліття перетворилася на кримінальний синдикат, який добре організований. Вони займалися викраденням і поверненням машин", - заявив Саакашвілі.

Разом з поліцейськими губернатор тренувався укладати в поліцейську машину пораненого і перевіряв документи правопорушників.

Успіх нової поліції буде залежати, на думку екс-президента Грузії, від загальної тенденції українського народу до законослухняності.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Я впевнений, що українці дуже законослухняний народ. Вони хочуть порядку і дотримуватися порядку. Ми хочемо, щоб у нас були ті ж норми, що і в інших", - сказав він.

Політик шкодує, що в Одесі патрульна поліція почне діяти тільки наприкінці курортного сезону.

"Нам потрібно продовжити сезон відпочинку, тому що є нова поліція і тоді буде безпечніше", - запропонував чиновник.

Він упевнений, що поліція буде користуватися популярністю серед населення.

"Нашу поліцію будуть любити більше, ніж американську. Вони будуть більш професійні, тому що у них є драйв, якого немає в інших країнах", - говорить він.

Читайте також: Київську поліцію закидали доларами (фото)

Політик нагадав, що необхідно буде поміняти весь особовий склад прокуратури, що посилить успіх нових патрульних.

Нагадаємо, що нові патрульні Одеси вийдуть восени.