Неподалік Бессарабського ринку у Києві 16 серпня нетверезий чоловік на позашляховику з дипломатичними номерами мало не наїхав на патрульних поліцейських. Правоохоронці намагалися заблокувати його транспортний засіб.

Відео із інцидентом опублікував користувач Maxim Zaselian. Він і розповів подробиці події.

Позашляховик Volvo з дипломатичними номерами заважав проїхати іншим автомобілям. Це викликало обурення натовпу. Двоє столичних поліцейських намагалися заблокувати йому виїзд. Проте чоловік агресивно себе вів та почав їхати просто на патрульних.

Очевидці зазначають, що за кермом автомобіля був німецький дипломат. Він був у нетверезому стані.

"Двоє поліцейських стали перед капотом авто і намагалися заблокувати виїзд транспортного засобу із, як вони і очевидці сказали, "п'яним німецьким дипломатом" за кермом. На прохання поліцейських заглушити мотор, вийти з авто і пред'явити документи, чоловік реагував агресивно, кричав і махав руками, потім натиснув педаль газу і почав наїжджати на поліцейських і двох свідків", - написав автор відео.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Згодом чоловік таки зупинився. Після цього почав показувати поліцейським свої дипломатичні документи, агресивно нагадав про свої права та "імунітет". Автор відео зазначив, що чоловік вибив у нього з рук телефон.

Читайте также: П'яний кандидат у народні депутати та екс-айдарівець вчинив бійку в Луцьку

Він додав, що після словесної перепалки з поліцейськими англійською мовою, чоловік сів за кермо і правоохоронці відпустили його.

Нагадаємо, у Києві п'яний водій Bentley "закидав" поліцейських доларами і гривнями. Експертиза на алкоголь показала, що вміст алкоголю в його крові перевищив норму у двічі.