У Таїланді поліція оприлюднила фотографії підозрюваного у скоєнні вибуху в Бангкоку біля храму Ераван, в результаті чого загинули, за уточненими даними, 22 людини, понад 120 поранені. Серед жертв і постраждалих є іноземці.

На знімках, зроблених з телевізійного відеозапису, видно, що невідомий підійшов до храму з рюкзаком, а після вибуху залишає це місце вже без рюкзака, пише Радіо Свобода.

Поліція поки не може встановити, чи є він громадянином Таїланду. Передбачається, що до нападу причетні кілька людей. Розглядається також версія, пов'язана з недавньою примусовою депортацією з Таїланду в Китай 109 уйгурів.

Читайте також: Від потужного вибуху в Бангкоку загинуло 12 осіб (фото)

У вівторок в Бангкоку стався другий вибух – невідомий чоловік кинув невеликий вибуховий пристрій з мосту в центрі міста, біля багатолюдного причалу. Ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У Бангкоку посилені заходи безпеки, в місті перебувають понад десять тисяч поліцейських і солдатів.