Сьогодні 12 тисяч комплектів військової форми для переодягання четвертої хвилі мобілізації поступили на склади.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook радник президента Юрій Бірюков, завдяки зусиллям, повністю одягли військових, які тренуються в навчальних таборах.

"Тільки за минулий тиждень промисловість здала нам 25 тисяч комплектів форми. Це половина всього обсягу, отриманого в 2014 році. Трохи менше року тому, вдумайтеся, не змогли забезпечити 100 комплектів форми для урочистої церемонії на День захисника України, і довелося позичати форму в різних підрозділах" - підсумував він.

Незважаючи на успіхи, зроблено лише 25 відсотків роботи, на думку радника президента.

"Рюкзаки, розвантаження РПС - закуповуються вже, зараз. Десятками тисяч. Взуття поставляється - уже, зараз. Десятками тисяч. А закуплені майже три сотні тисяч пар", - каже він.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Терористи пошили 200 комплектів форми ЗСУ для провокацій

Нагадаємо, що раніше Бірюков обурився тим, що на параді до Дня незалежності у Києві маршируватимуть морські піхотинці, які повинні обороняти Широкине Донецької області.