Мобільний зв'язок четвертого покоління 4G запрацює в Україні в другому півріччі 2017 року.

Відповідний проект був прийнятий 18 серпня у Києві під час засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, передає "РБК-Україна".

"План має детальний перелік кроків, але це буде друге півріччя 2017", - зазначив голова комісії Олександр Животовський.

В найближчий час, за його словами, цей документ з'явиться на сайті регулятора. Його направлять на узгодження до восьми органів державної влади. Після погоджень документ має затвердити Кабінет міністрів.

У серпні цього року створять робочу групу, яка займатиметься питанням впровадження 4G.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: Apple стане мобільним оператором

У листопаді 2015 року буде укладений договір з іноземною компанією на виконання науково-дослідної роботи щодо заходів впровадження зв'язку четвертого покоління. Дослідницьку роботу мають завершити і направити ​​до державних органів влади для впровадження до грудня наступного року.

У першому кварталі 2017 року мають внести зміни до законодавства для того, аби у другому півріччі вже проводити тендери на право користування 4G.

Нагадаємо, впровадження технології мобільного зв'язку четвертого покоління готові фінансувати вісім операторів.

Також шукайте в інтернеті корейський айфон xr або копія iphone xr.