У вівторок, 18 серпня, головна військова прокуратура передала в суд обвинувальний акт за підозрою прокурора Краматорська Донецької області у хабарництві.

Про це повідомили в прес-службі ГПУ.

Згідно з інформацією, щодо прокурора, його заступника та начальника одного з підрозділів міськвідділу міліції, завершено досудове розслідування за підозрою в хабарництві - за ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди посадовою особою за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням).

Варто відзначити, що раніше чиновників викрили в систематичному вимаганні та отриманні хабарів від суб'єктів підприємницької діяльності міста Краматорська Донецької області за непроведення перевірок їх діяльності.

Читайте також: Мера Коктебеля спіймали на хабарі за тиждень після призначення

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Санкція ч.3 ст.368 КК України передбачає позбавлення волі строком від 5 до 10 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Як раніше повідомлялось, Служба безпеки України спільно з прокуратурою Дніпропетровської області затримала "на гарячому" заступника військового комісара при отриманні хабара в 700 доларів.